Porsche Motorsport Award

Christoff Corten werd door Porsche Motorsport gehuldigt tijdens de “Porsche Motorsport Night of Champions 2011”. Dit Award werd uitgereikt voor zijn schitterende prestatie gedurende de 24u van Spa 2011, samen met het Level Racing Team.

Het Belgische Porsche-team, gevestigd te Eupen, deed het schitterend en finishte als eerste in de Gentleman Trophy, maar ook als 17de in de algemene klassering en tevens als eerste Porsche in de uitslag.

Christoff Corten: “Wij zijn 17de algemeen geworden in een startveld van 62 wagens en winnen onze klasse, waarbij je moet weten dat alle wagens die voor ons eindigen top GT3-wagens waren, terwijl wij met een gewone Porsche 997 Supercup reden. Daarnaast wonnen we onze klasse, die toch behoorlijk sterk bezet was, met ondermeer een topteam als Mühlner Motorsport, diverse Dodge Viper, Ferrari, Aston Martin en een Ford Mustang met ex-F2-rijder Benjamin Bailly. Last but not least, eindigden we dan nog eens als eerste Porsche, terwijl er toch heel wat meer gerenommeerde teams - met fabrieksondersteuning - met een 911 van start gingen. Ik ben dan ook bijzonder blij, met het behaalde resultaat en ben vereerd om deze Porsche Motorsport Award in ontvangst te mogen nemen!”

Partners
Top