Christoff Corten

De 32-jarige Christoff Corten bouwde ondanks zijn jonge leeftijd al een behoorlijke ervaring in langeafstandswedstrijden op.

Hij startte in 2010 tijdens de 24 Uur van Spa zijn internationale carrière en is één van de ontdekkingen van de afgelopen seizoenen in de Belgische uithoudingsracerij.

Op zijn palmares staan dan ook niet toevallig een zege in de editie 2011 van de Total 24 Hours of Spa in de AM-Cup met een Porsche 997 Super Cup en de algemene zege met Norma M20 FC in de 24 Hours of Zolder 2017 en 2019.

In 2019 behaalt Christoff de titel in Belcar klasse 1 en de titel van vicekampioen in de algemene eindstand van het Belcar Endurance Championship aan het stuur van de Krafft Racing Norma M20 FC.

 • Persoonlijke Gegevens

  Op 23/12/1991 zag Christoff in Tienen (België) het levenslicht. Hij startte in 2010 tijdens de 24 Uur van Spa zijn internationale racecarrière.

 • Hobbies en Vrije Tijd

  Naast het autosport gebeuren vinden we Christoff regelmatig op de kartbaan en in de fitnesszaal.

 • Karting en Autosport

  Van 2000 tot 2009 nam Christoff deel aan diverse karting wedstrijden en kampioenschappen. In 2010 maakte hij de stap naar autosport in de Westfield Cup NL.

 • Favoriete Circuit en Doel

  De prachtige omloop van Spa-Francorchamps is het favoriete circuit van Christoff. Het verdere doel in autosport: racen in de Le Mans Series.

Driver Coaching

Met de reeds opgebouwde ervaring in diverse kampioenschappen, gaande van karting tot Endurance racerij, staat Christoff Corten ter beschikking om piloten te begeleiden in karting en autosport.

Wenst u te starten met karting? Of bent u reeds actief in karting maar bent u benieuwd hoe uw rondetijden te verbeteren? U wenst de overstap te maken van karting naar de autoracerij? Begeleiding nodig om optimaal aan de start te staan van uw volgende 24 Uurs race?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Incentives

Uw medewerkers belonen, extra motiveren of de relatie met uw klanten versterken?

Geniet van enkele ronden op racesnelheid op het circuit van o.a. Zolder en Spa-Francorchamps aan de zijde van Christoff Corten.

Deze events worden ideaal gecombineerd met productpresentaties en teambuilding activiteiten.

Wat anderen zeggen over Christoff

 Ik maakte tijdens de 24 Uren van Spa in 2010 kennis met Christoff Corten. Ik had in eerste instantie mijn twijfels bij het vormen van een team met zo een jonge kerel, in zo een moeilijke race. Tot mijn verbazing zag ik echter dat Christoff een ongelooflijke job verrichtte. De manier waarop hij de zaken aanpakt is opmerkelijk voor zijn jonge leeftijd. Hij bevestigde tijdens de 24 Uren van Spa en de race in Silverstone eigenlijk enkel wat ik al wist. Hij heeft alles om een mooie carrière te maken in de autosport, en het is nu belangrijk voor hem om de juiste partners te overtuigen om hem te steunen. Ik hoop van harte dat hij hierin slaagt! 

Philippe 'Brody' Broodcooren Piloot

 Laat me toe om eerst de prestatie van het trio met de Seat in de verf te zetten. Hun prestatie was zeer goed en verdient een behoorlijke vermelding. We werken intens samen, de feedback is bijzonder goed en op de piste wordt exact gedaan wat we besproken hebben. Hun zege is dan ook geen toeval, maar de vrucht van intens teamwerk. 

Luc Goris - ProSpeed Competition Technical Director

 Christoff is een perfecte teamspeler, hij voelt zich niet te beroerd om mee te helpen opbouwen en is een heel toffe jonge kerel die met beide voeten op de grond staat. Deze jonge heeft nog een zeer mooie toekomst voor zich liggen. Ik wil zeker met hem verder werken. 

Olivier Muytjens Team Eigenaar

 Christoff Corten is misschien geen veelrijder maar verschijnt steeds aan de start van race meetings met uitstekende media return in binnen en buitenland. Autosportsponsoring, als aanvullend element in de promotiemix, is dan ook ideaal voor het creëren van naambekendheid, om het impact op de doelgroep te versterken alsook voor hospitality. 

Fabien LYNXATIS Creative Agency
Partners
Top