Fire & Ice Racing - 24 uren van Brussel 2013

Fire & Ice Racing neemt deel aan de 24 uren van Brussel 2013. Sinds jaren organiseert men in april een kartingrace die voor vele Belgische karters geldt als dé race van 't jaar: de 24u van Brussel op de piste van First Kart 'Inn te Machelen. De topfavorieten uit het hele land verschijnen hier aan de start met het mes tussen de tanden.

De zaakvoerders van FKI zijn zelf ervaren karters en dat is goed te merken aan de organisatie van deze race die steeds tot in de puntjes verzorgd is.

De editie van dit jaar zal doorgaan tijdens het weekend van 20 & 21 april. Op zaterdagochtend worden de oefenritten en de chrono's gereden en om 14u gaat de race dan van start.

Met enige trots neemt Fire & Ice Racing na een jarenlange afwezigheid dit jaar opnieuw deel aan deze race, met een sterk team bestaande uit enkele oudere ervaren rotten en een flinke dosis jeugdig geweld. Hoewel fun voor ons primeert zullen we uiteraard wel ons uiterste best doen om een topresultaat neer te zetten.

Hieronder stellen we graag onze piloten aan u voor.

Kristof Dielis (Teamkapitein)

Kristof nam in 2011 deel aan het wereldkampioenschap indoorkarting, rijdt sinds 2008 mee in de Belkart competitie en heeft doorheen de jaren heel wat verschillende wedstrijden gereden doorheen heel het land, waaronder 24u races in Machelen, Olen & Eupen..

Maxime Smets

Deze jongeman heeft het voorbije jaar bijzonder van zich laten spreken en heeft heel wat ervaring opgedaan. Dit alles wordt nu bekroond met een deelname aan de 24u waar hij zich ongetwijfeld in de kijker zal rijden.

Ollivier Delamalle

De Benjamin van de bende is Olivier, maar ondanks zijn leeftijd heeft deze knaap al aardige dingen laten zien. Zijn optredens in Interkart wedstrijden laten zien dat hij bij de snelle jongens z'n mannetje staat..

Sven Lievens

Gekend sinds jaren als één van de piloten van het team 'Cars' en een geweldig toffe gast. Sven is een zeer ervaren piloot, zeker op het circuit van FKI, en dit zal hem zeker in staat stellen om ook dit jaar topstints neer te zetten.

Christoff Corten

Letterlijk onze snelste man, want behalve karts bestuurt deze man ook snelle Porsches. Christoff is een ware troef voor ons team en we zullen hem dan ook zonder aarzelen uitspelen!

Jens Van der Hoeven

Volgens zijn eigen vader zou Jens nog het liefste blijven slapen bij FKI, dus het mag duidelijk zijn dat deze jongeman voor een topresultaat gaat. Jens is een zeer snelle piloot met FKI als thuisbasis en hierdoor zal hij zeker een geweldige prestatie neerzetten tijdens de komende 24u. Jens zijn motivatie staat in elk geval op topniveau!

Partners
Top